Adverteren

Wilt u als bedrijf, ondernemer of met een andere organisatie de ergotherapeuten bereiken? Het is mogelijk een advertentie te plaatsen in één (of meerdere) van onze communicatiemiddelen. U komt direct onder de aandacht van uw doelgroep.

Ergotherapie Magazine

Adverteren in het Ergotherapie Magazine

Als bedrijf of organisatie kunt u een advertentie of advertorial plaatsen in het Ergotherapie Magazine. Dit is het vakblad voor ergotherapeuten in Nederland. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar. Neem voor meer informatie over verschijning en mogelijkheden contact op met Performis. Telefoonnummer: 073- 689 58 89 | E-mail: advertenties@performis.nl

Doelgroep lezers Ergotherapie Magazine

Het magazine wordt voornamelijk gelezen door ergotherapeuten, dit zijn zowel leden als niet-leden. Alle leden krijgen het magazine 6 keer per jaar toegestuurd. Voor niet-leden is het mogelijk een los abonnement af te sluiten.

Adverteren in de tweewekelijkse nieuwsbrief

Het is ook mogelijk onze lezers digitaal te bereiken door te adverteren in de driewekelijkse nieuwsbrief van Ergotherapie Nederland. 

Doelgroep lezers nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief bevat alle relevante vakinhoudelijke informatie voor ergotherapeuten. Alle leden, samenwerkingspartners en adverteerders ontvangen de nieuwsbrief tweewekelijks in hun mailbox.

Meer informatie

Wil jij een advertentie in onze nieuwsbrief plaatsen? Neem dan contact op met Performis. Telefoonnummer: 073- 689 58 89 | E-mail: advertenties@performis.nl

Adverteren op de website Ergotherapie.nl

Op onze vernieuwde website is het ook mogelijk  om te adverteren. U krijgt als bedrijf, ondernemer of organisatie een positie met bannerlogo op de homepage. Achter uw logo heeft u de keuze een advertentiepagina op onze website te zetten óf door te linken naar een pagina op uw eigen website.

Doelgroep websitebezoekers

Onze doelgroep op de website is heel divers. Zowel een mantelzorgers, cliënten, zorgprofessionals, externe zorgorganisaties, ergotherapeuten, (Hoge)scholen en overheidsinstellingen, maar ook studenten bezoeken onze website.

Meer informatie

Neem contact op met Performis. Telefoonnummer: 073- 689 58 89 | E-mail: advertenties@performis.nl

Sponsoren, standhouders congressen

Ergotherapie Nederland organiseert jaarlijks het Ergotherapie Jaarcongres. Ook voor andere congressen zijn wij regelmatig op zoek naar sponsors.

Wilt u ons Ergotherapie Jaarcongres sponseren of als standhouder aanwezig zijn, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Performis. Telefoonnummer: 073- 689 58 89 | E-mail: advertenties@performis.nl
Voor overige congressen kunt u contact opnemen met Ergotherapie Nederland.

Doelgroep congressen

De bezoekers die naar onze congressen komen vallen in diverse doelgroepen, maar voornamelijk ergotherapeuten (jong en oud).

Vacature plaatsen voor ergotherapeuten

Ons website Ergotherapie.nl bereikt een grote en brede groep ergotherapeuten. Het is een uitstekend middel om de juiste kandidaat te vinden. Vacatures worden in principe voor een periode van 4 weken geplaatst.

Kosten voor plaatsen van vacature

  • gratis voor leden die zelfstandig ergotherapeut zijn
  • €175,- voor niet-leden en leden die bij instellingen werken (2e lijns)

Meer informatie

De huidige vacatures staan op onze homepage.

Neem contact met ons op als je een vacature hebt en die op ergotherapie.nl wilt laten plaatsen.