Goudenhart | Ergotherapeut

Goudenhart | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Goudenhart (voorheen Vierstroom Behandelcentrum) is een zelfstandig bedrijfsonderdeel van Fundis (voorheen Vierstroom). Fundis is een organisatie die meerdere diensten levert op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling in Zoetermeer en Midden-Holland aan cliënten die thuis of in een woonzorglocatie wonen. Kwaliteit van zorg en behandeling, veiligheid, innovatie, bereikbaarheid en continuïteit staan hoog in het vaandel. In onze visie staat de cliënt centraal in plaats van de zorgaanbieder. Er wordt belevingsgericht gewerkt binnen het concept kleinschalig wonen; ondersteunend en handelend waar nodig. Zie voor meer informatie www.goudenhart.nu

Goudenhart bestaat uit een team van specialisten ouderengeneeskunde (i.o.), basisartsen, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, (GZ-)psychologen (i.o) en een ondersteunend medisch- en paramedisch secretariaat. Naast dit team zijn er 9 diëtisten bij ons werkzaam onder de naam Weten&Eten. Dit totale team van circa 65 deskundigen verleent behandeling, begeleiding en advisering aan revalidanten, chronisch zieken en kwetsbare ouderen. Wij geven invulling aan deze specifieke doelgroepen door middel van multidisciplinaire groepspraktijken revalidatie, langdurige zorg en extramurale behandeling. Naast de klinische behandeling van ruim 500 cliënten in 12 woonzorglocaties van WelThuis, worden er ook poliklinische behandelingen geleverd door paramedici en GZ-psychologen en wordt er ambulante behandeling gegeven binnen meerdere zorgketens; CVA, ParkinsonNet, kwetsbare ouderen, valpreventie, MS en dementie.

Wij zijn op zoek naar een flexibele, ondernemende, enthousiaste en zelfstandige

Ergotherapeut

Wat houdt de functie in?

 • Als ergotherapeut wordt je ingezet in (een van de) intramurale (verpleeg)locaties van WelThuis en in de 1e lijn (EEE). Je maakt onderdeel uit van een team van 9 ergotherapeuten, waarvan er 7 collega’s in Zoetermeer en 2 collega’s in regio Krimpenerwaard werken.
 • Je behandelt / adviseert cliënten en hun systeem, verzorging/verpleging en mede-behandelaren.
 • Je levert een actieve en kritische bijdrage aan het goed functioneren van de afdeling ergotherapie en de multidisciplinaire groepspraktijk.

Wat vragen wij van je?

 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Ergotherapie en geregistreerd in het kwaliteitsregister.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met het behandelen van cliënten in intramurale (verpleeg)locaties in multidisciplinair verband en met het behandelen van 1e lijns cliënten (EEE).
 • Visie op en actieve houding in (verdere) extramuralisering van de 2e naar de 1e lijn.
 •  In het bezit van rijbewijs B en auto is een voorwaarde.

Wat hebben wij je te bieden?

 • Contract vanaf 1 april 2016 voor minimaal 14 uur per week aangevuld met flexibele uren binnen EEE. Er is een mogelijkheid dat er vanaf juni 2016 meer vaste uren beschikbaar zijn. In het kennismakings-/sollicitatiegesprek kunnen we wensen en mogelijkheden rondom uren verder bespreken.
 • De vaste uren zijn met name voor Woerden, Linschoten en Oudewater en de flexibele uren EEE binnen ons hele werkgebied.
 • Uitdagende en zelfstandige baan in een volop in ontwikkeling zijnde organisatie.
 •  De functie is ingeschaald conform CAO VVT, FWG 55.

Heb je interesse in deze vacature?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gert-Jan Speksnijder (tel. 06 – 20 97 78 81). Uw brief en CV kunt u mailen naar g.speksnijder@vierstroom.nl.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑