Handicare – biedt transferoplossingen voor elk moment en elke cliënt

Elke transfer een oplossing

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van transferhulpmiddelen biedt Handicare verschillende oplossingen en productlijnen aan op het gebied van Patient Handling. Handicare beschikt over het breedste en meest complete assortiment van slimme, veilige en gemakkelijk te gebruiken hulpmiddelen voor alle typen zorgvragers, transfers en manuele handelingen.

Principes

De transfer-hulpmiddelen van Handicare zijn gebaseerd op eenvoud, logisch denken, ergonomische principes en design, met aandacht voor de zorgvrager en de zorgverlener. Eenvoud is de sleutel. Aandacht voor de basisprincipes resulteert in gebruiksvriendelijke oplossingen en het zijn eigenlijk de meest eenvoudige producten waarmee het meeste tijd bespaard kan worden.

Handicare werkt volgens de wetten van de natuur en niet tegen deze wetten in. Een goed voorbeeld hiervan is de manier waarop wij gebruik maken van wrijving. Met slimme oplossingen en combinaties van speciale, functionele materialen, kunnen we de wrijving onder de zorgvrager verminderen zodat deze makkelijker te herpositioneren is, of deze juist verhogen om het risico dat de gebruiker uit bed glijdt te minimaliseren.

Academy

Handicare Academy biedt zorgprofessionals inspiratie, nieuwe kennis en oefening in de praktijk. De trainingen zijn gericht op behoud van zelfstandigheid van de zorgvrager en het voorkomen van fysieke overbelasting in de zorg. De trainers zijn deskundig en hebben persoonlijke aandacht voor de deelnemer, en daarom is de maximale groepsgrootte 12 personen. Alle trainingen worden verzorgd door trainers die een uitgebreide ervaring en theoretische kennis hebben van de onderwerpen. Een aantal van onze trainingen zijn ook geaccrediteerd voor ergotherapeuten.

Kijk voor meer informatie, of om je in te schrijven op www.handicare-academy.nl

Ook Trapliften van Handicare

Wist u dat Handicare ook trapliften produceert? Dit doen wij al sinds 1886 vanuit onze eigen fabriek in Heerhugowaard. Wij werken graag samen met ergotherapeuten. Staat u ook open voor een samenwerking met Handicare? Neem contact met ons op voor meer informatie over de aantrekkelijke voordelen voor u en uw cliënt.

www.handicare-trapliften.nl