Home » Sponsor Toilet Op Maat

Toiletoplossingen van Toilet Op Maat (TOM)

Om zelfstandig te kunnen blijven wonen is vaak een aangepast toilet noodzakelijk. Toiletbezoek laat zich niet plannen en de persoonlijke hygiëne is belangrijk. Door onze ruime ervaring met toiletproblemen hebben wij kennis van ziektebeelden en afwijkende situaties. Wij gaan samen met de ergotherapeut en/of de WMO-consulent op huisbezoek. Wij inventariseren de problemen en komen tot een advies. Een proefplaatsing behoort tot de mogelijkheden. Van dit huisbezoek maken we een uitgebreid verslag met onderbouwing.

TOM CareBidet+

De TOM CareBidet+ is een spoelföhn TOM CareBidet+ zwarte cover en TOM Button – Toilet Op Maatopzetsysteem met een ruime toiletbril. De afstandsbediening is voorzien van grote knoppen en makkelijk te bedienen. Je kunt twee programma’s volledig voorprogrammeren. Wanneer de bediening een probleem wordt ( bijvoorbeeld bij een fysieke beperking, ouderdom of dementie), dan kan er eenvoudig een éénknopsbediening aangesloten worden. Hierdoor kan de spoelföhn met één knop bediend worden met bijvoorbeeld hand of voet. De TOM CareBidet+ kan ook uitgevoerd met een zwarte toiletbril, waardoor de zitting beter herkenbaar is. Daarnaast is er ook een plasprotector beschikbaar.

TOM Closomat+ (zorgtoilet)

De TOM Closomat+ is een spoelföhn toilet die speciaal ontwikkeld is voor mensen met een beperking of obesitas. De zitting(en) zijn zwaar belastbaar, groter, ruimer en in veel variaties verkrijgbaar (zachte zitting, obesitas zitting en een zitting met een open voorzijde). Door het ruimere zitvlak verkrijgt men meer steun. De zittingen zijn belastbaar voor zijdelingse transfers en te gebruiken tot 350kg. De TOM Closomat+ heeft een horizontale douchearm welke exact verticaal omhoog spuit. Dit vermindert de kans op infecties (blaasontsteking). De TOM Closomat+ is de enige spoelföhn welke overrijdbaar is met een douche/toiletstoel.

TOM ToiletliftTOM Toiletlift met Closomat+ zorgtoilet – Toilet Op Maat

Als opstaan moeilijk wordt, kies dan niet direct voor een hogere zit maar bedenk dat een hoge zit lichamelijk problemen kan geven. Een toiletlift zorgt ervoor dat je gecontroleerd kunt gaan zitten op de juiste hoogte en weer makkelijk op kunt staan. Het toiletgebruik is veiliger omdat het risico op vallen verkleind wordt. De TOM toiletlift is te combineren met spoelföhn of TOM Closomat+.Toiletliften zijn er diagonaal (sta-op) en verticaal. Wij maken altijd een afspraak om de toiletlift bij de cliënt uit te proberen.

Toilet Op Maat – tel. 085-1301959 –
www.toiletopmaat.nl – info@toiletopmaat.nl
Marcel Oud 0644836247 
Klaas Jan van Vuure 0644231980