Vacature Ergotherapeut | Het groene Hart, Gouda – Reeuwijk – Bodegraven

Vacature Ergotherapeut | Het groene Hart, Gouda – Reeuwijk – Bodegraven Ergotherapie Nederland

Ben jij de Ergotherapeut die onze centrum wil komen versterken?

Wil je graag werken in een kleine praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en persoonlijke ondersteuning waar je een zelfstandige functie vervuld als Ergotherapeut(e)? Ben je op zoek naar uitbreiding van je uren? Dan zoeken we jou!

Onze praktijk Hennekes Fysiotherapie Ergotherapie, is gespecialiseerd in Kinderfysiotherapie, Arbeidsfysiotherapie, Bedrijfsfysiotherapie en Ergotherapie.

Voor de Ergotherapie zijn wij opzoek naar een collega die voor 2-5 dagen per week mee zou kunnen werken aan alle zorgaanvragen waarbij een Ergotherapeut ingezet kan worden. Wij willen onze praktijk voor Ergotherapie uitbouwen samen met een nieuwe collega.

Er is vanuit de eerstelijn veel vraag in onze regio (Het groene Hart, Gouda – Reeuwijk – Bodegraven)

Vanuit het ziekenhuis afd. Geriatrie is er behoefte aan een Ergotherapeut met een EDOMAH certificatie. Wij zoeken dus een collega die deze nascholing heeft gevolgd, of bereid is om in april deze 4 daagse cursus te gaan volgen.

Onze praktijk verzorgd ook advies bij hulpmiddelen en zitvoorzieningen in de thuis situatie en op het werk. Ook dit zal een belangrijk onderdeel zijn van de werkzaamheden.

Wij zoeken een bevlogen kandidaat die van aanpakken weet en zelfstandig alle noodzakelijk taken uitvoert en organiseert.

  • Geregistreerd Ergotherapeut
  • EDOMAH certificering of bereid deze te behalen.
  • Zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband kunnen werken
  • Je herkent je in de volgende competenties: klantgericht, resultaatgericht, innoverend, plannen en organiseren, kwaliteitsgericht

Soort dienstverband: loondienst of zelfstandig, overeenkomst van opdracht praktijkmedewerker

Heb je interesse, neem dan contact op met:

Peter Hennekes

Hennekes HealthCare
Fysiotherapie – Ergotherapie – Persoonlijke ondersteuning
Reeuwijk

T: 0182-554704

E: peter@hennekes.nl

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑