Vacature ergotherapeut Amsterdam-Noord gezocht

Vacature ergotherapeut Amsterdam-Noord gezocht Ergotherapie Nederland

Voor een praktijk in Amsterdam Noord zoeken wij een enthousiaste ergotherapeut met affiniteit voor ouderen en werken in de eerste lijn. Ook pas afgestuurde ergotherapeuten zijn welkom om te solliciteren!

Het gaat vooral om behandeling aan huis en zorgvragen rondom bijvoorbeeld valpreventie en langer thuis wonen bij verschillende chronische aandoeningen.

Ergotherapie Amsterdam-Noord heeft drie praktijklocaties in het Amsterdamse stadsdeel Noord. Behandeling vindt zowel in de praktijk als aan huis plaats. Flexibiliteit is een belangrijk kenmerk van de functie dus er is veel bespreekbaar qua uren en contractvorm (ZZP of loondienst). Wil je flexibele of juist vaste uren? Er zijn 6 tot 28 uur beschikbaar!

Het belangrijkste is dat onze nieuwe ergotherapeut een klik heeft met zowel de praktijk als de doelgroep in Amsterdam-Noord. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met werken in de eerste lijn en de doelgroep ouderen.

Wij bieden een flexibele maar goed georganiseerde basis om je als je ergotherapeut in te zetten in een superleuk stadsdeel. Hoewel je veel zelfstandig werkt, is er ook regelmatig overleg over de organisatie en de vakinhoudelijke kant van het werk. Verder is er een scholingsbudget en geven het uitgebreide netwerk in de regio en de verscheidenheid aan zorgvragen de mogelijkheid om je verder te specialiseren in een doelgroep die jouw interesse heeft.

Dus: heb je een afgeronde HBO-opleiding ergotherapie en zoek je een leuke werkplek waar je met veel zelfstandigheid aan de slag kan als eerstelijns ergotherapeut? Grijp dan nu je kans en stel je aan ons voor!

Wat bieden we:

  • Salariëring marktconform, afhankelijk van ervaring.
  • Een fijne plek om te werken in een leuk stadsdeel.
  • De indeling van je werk is flexibel en goed aan te passen aan je eigen wensen.
  • Een kans om je met veel zelfstandigheid verder te ontwikkelen.
  • De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van een jaar.
  • Het aantal uren is bespreekbaar!
  • Verlenging en uiteindelijk een vast contract behoort tot de mogelijkheden.
  • De functie is eventueel te combineren met de functie van handergotherapeut.

Wat vragen we:

  • HBO diploma ergotherapie.
  • Geregistreerd in het kwaliteitsregister.

Startdatum:

In overleg, liefst zo spoedig mogelijk.

Wijze van solliciteren:

Stuur je sollicitatie naar anna@ergotherapieamsterdamnoord.nl

We zien je sollicitatie (met in ieder geval je motivatie, CV en je wensen/mogelijkheden qua uren) heel graag verschijnen, het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 1 november.

Kijk voor meer informatie over de praktijk op www.ergotherapieamsterdamnoord.nl

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑