Vacature Ergotherapeut Ergotherapie Bollenstreek

Bollenstreek | Minimaal 2 dagen in de week

Ergotherapie Bollenstreek is een bloeiende en groeiende eerstelijns ergotherapiepraktijk. Al sinds 2009 helpen wij mensen weer zo zelfstandig mogelijk te functioneren in hun dagelijks leven. Onze praktijk staat in ’t hart van de Bollenstreek met behandellocaties in Lisse, Noordwijkerhout en Katwijk. Wij bieden verschillende specialisaties aan en behandelen dan ook een heel afwisselende groep cli├źnten. Ons team bestaat uit 4 enthousiaste ergotherapeuten. Naast dit gezellig team, bieden wij ook training-on-the-job en alle ruimte om je te specialiseren. Kijk ook eens op onze website: www.ergotherapiebollenstreek.nl.

Eemheuvel-ergotherapie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dat treft! Ergotherapie Bollenstreek is op zoek naar een enthousiaste gedreven ergotherapeut zodat wij samen kunnen groeien.

Wie zoeken wij?

Per direct zijn wij op zoek naar een ergotherapeut die ons team komt versterken voor een aantal dagen per week.

Wij zoeken iemand met:

  • Een afgeronde hbo-opleiding Ergotherapie. Ben je nog niet in het bezit van een diploma? Dan is het ook mogelijk om als assistent ergotherapie te starten
  • Geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici
  • In bezit van rijbewijs en auto
  • Bovenal een gedreven en enthousiaste instelling

 

Geinterreseerd?

Ben jij oprecht geïnteresseerd om mensen te helpen en werk je graag samen met andere disciplines? Kom dan praten! Werktijden en werkdagen zijn bespreekbaar, maar voor minimaal 2 dagen in de week. We bieden een marktconform salaris met een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Ben jij enthousiast, innovatief en zelfstandig? Stuur dan een korte motivatie en jouw CV naar: marieke@ergotherapiebollenstreek.nl