Vacature Ergotherapeut Paradocs

Ede en Veenendaal | 16-36 uur per week

Wij zijn een groeiende en ondernemende eerstelijnspraktijk. Je komt bij ons terecht in een fijn team, waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen de vrijheid krijgt en voelt om het werk zelf vorm te geven. Als team bruisen we van de ideeën en plannen waar jij uiteraard over mee kunt denken. Bij ons werken 6 ergotherapeuten, 2 kinderfysiotherapeuten en een praktijkassistente.
Als organisatie werken we samen met andere disciplines, instanties en praktijken. We werken vanuit twee verschillende praktijklocaties in Ede en Veenendaal en behandelen naast kinderen ook steeds meer volwassenen. Wij zijn lid van ESV (Eerstelijns Samenwerkingsverband Veenendaal). Zie voor meer informatie: www.paradocs.nl

Kinderpraktijk - Op Stap

Help kinderen groeien en ontwikkelen: word ergotherapeut bij Paradocs!

Wij zijn op zoek naar een fijne collega die het ambieert om zijn/haar werk in vrijheid vorm te geven en daar ook mee om kan gaan. Omdat je deze functie als ergotherapeut zelfstandig werkt, is het belangrijk dat je goed communiceert met de betrokkenen rondom de client. Het aantal uren zal liggen tussen de 16 en 36 uur per week, maar als je het wilt combineren met bijvoorbeeld je gezin of een andere baan is een dag(deel) ook bespreekbaar.

 

Functie eisen

  • Je bent een afgestudeerd ergotherapeut
  • Je bent uiteraard geregistreerd in het basis of kwaliteitsregister
  • Je hebt affiniteit in het behandelen van kinderen met diverse problematiek
  • Je hebt een actieve instelling en kunt goed zelfstandig werken, met liefde voor het werk en hart voor de zaak, zonder de teamspirit uit het oog te verliezen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto

 

Mogelijkheden

Het is mogelijk om als ZZP-er je werkzaamheden te verrichten voor Paradocs. Het is mogelijk om, zowel kinderen als volwassenen te behandelen.

 

Interesse?

Stuur je motivatie met je cv naar ilon@paradocs.nl Meer weten? Neem contact op met Ilon Wolbers, tel: 06 289 143 87 of mail naar ilon@paradocs.nl.

Wij kijken naar je uit!