Valproblemen en ondervoeding bij thuiswonende ouderen komen vaak voor. Zorgverleners zoals huisartsen, wijkverpleegkundigen en paramedici zijn betrokken bij de lokale zorg. Structurele samenwerking tussen deze zorgverleners rond de thema’s ondervoeding en vallen blijft regelmatig uit.

Waarom blijft deze samenwerking achter? Welke factoren zorgen voor succesvolle interprofessionele samenwerking, of zitten het juist in de weg? Dit willen we onderzoeken door interviews te houden met eerstelijns zorgprofessionals, ouderen en hun mantelzorgers. Het project wordt uitgevoerd vanuit de afdeling Geriatrie van het Radboudumc.

Graag zouden we je willen vragen om eenmalig aan een interview mee te doen. Dit interview duurt ongeveer 45 minuten en kan in overleg bij jou thuis of digitaal plaatsvinden. Aanmelden kan door contact op te nemen met Tijmen Geurts, onderzoeker aan de afdeling Geriatrie van het Radboudumc. Interesse? Stuur een mail naar tijmen.geurts@radboudumc.nl.

Lees hier de volledige brief.

We hopen van jullie te horen!

Vriendelijke groet,

Tijmen Geurts, projectleider en onderzoeker Geriatrie
Maud Graff, ergotherapeut en Hoogleraar Ergotherapie & RevalidatieMarieke Perry, huisarts en senior onderzoeker Geriatrie
Dorien Oostra, Postdoc Geriatrie
Marcel Olde Rikkert, geriater en senior onderzoeker Geriatrie