Update informatie vanuit het CIOTS over de AMPS-scholing

door | jun 26, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Onlangs hebben we via onze ErgoAcademie-kanalen moeten delen dat het CIOTS stopt met het aanbieden van de AMPS-cursussen. Omdat wij als Ergotherapie Nederland volledig afhankelijk zijn van het CIOTS voor al de AMPS-scholingen, zijn wij genoodzaakt al onze geplande AMPS-scholing te annuleren en kunnen we de cursus niet meer aanbieden.

Wij betreuren het stopzetten van de AMPS-scholing door het CIOTS enorm. De huidige AMPS gebruikers hebben in de afgelopen periode de mogelijkheid gekregen om de OTAP-licentie om te zetten naar een eeuwigdurende licentie. Deze deadline hiervoor is reeds gesloten.

Hoe verder?

Ergotherapie Nederland voert momenteel gesprekken met verschillende (Europese) organisaties. Samen met andere landen wil Ergotherapie Nederland in overleg met WFOT om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor (een doorstart van) de CIOTS-instrumenten, in het bijzonder de AMPS, in de toekomst. Wij willen jullie op de hoogte houden. Zodra er meer informatie komt zullen wij dit uiteraard met jullie delen.