Met deze Zomeractie bieden we een dubbele korting. Word je lid voor 17 juli 2023 dan ontvang je 75 euro korting op het lidmaatschap. Bekijk hier de geldende contributietarieven. Daarnaast ontvang je ook nog eens een voucher van 50 euro voor een scholing naar keuze van de Ergo Academie. Profiteer nu nog van deze korting en sluit je aan bij dé beroepsvereniging voor ergotherapeuten in Nederland. Je ontvangt met je lidmaatschap interessante producten, (standaard) korting op scholing van de Ergo Academie, altijd het laatste nieuws uit de eerste hand. Daarnaast is het belangrijk dat we zoveel mogelijk ergotherapeuten mogen vertegenwoordigen als Ergotherapie Nederland. Zo vergroten we onze slagkracht als beroepsgroep en hebben we een stevige positie bij bijvoorbeeld onderhandelingen over CAO’s en andere belangrijke voorwaarden om het mooie beroep van Ergotherapeut uit te oefenen! Bekijk alle voordelen van het lidmaastchap.

Sluit jij je ook vandaag nog aan? Je kan je aanmelden via deze link.

De voorwaarden nog even op een rijtje: 

  • Korting op de lidmaatschapscontributie wanneer je je aanmeldt voor 17 juli 2023. Deze korting is alleen van toepassing op de verschuldigde contributie van 2023. Vanaf 1 januari 2024 betaal je het normale tarief. Let op, de tarieven die nu online staan, gelden voor 2023. Het kan zijn dat voor 2024 de tarieven worden aangepast.
  • De korting van 75 euro kan alleen als korting op de contributie ingewisseld worden. Is de contributie lager dan de korting (zoals bij het studentlidmaatschap) dan is geen restitutie in geld van toepassing .
  • Een voucher van 50 euro korting op scholing van EA, je kan deze korting alleen verzilveren door het sturen van een mail aan ergoacademie@ergotherapie.nl voorafgaand aan de betreffende scholing waarvoor je de voucher wil zetten. Je kan de voucher verzilveren in 2023 én in 2024. De voucher kan niet ingewisseld worden voor geld. De EA-voucher van 50 euro moet in één keer ingewisseld worden.