85e ALV 18 april 2019 met workshops

85e ALV 18 april 2019 met workshops Ergotherapie Nederland

Op donderdagavond 18 april vindt de Algemene Ledenvergadering bij Ergotherapie Nederland plaats. Wederom worden er voorafgaand een tweetal workshops georganiseerd. Als een van de onderstaande onderwerpen je aanspreekt, schrijf je dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt! Je kunt natuurlijk ook naar de ALV komen zonder eerst een workshop te volgen. De stukken voor de ALV verschijnen 28 maart op onze website.

Datum Donderdag 18 april 2019
Tijd workshops 18:00 uur tot 19:00 uur (Inloop van 17:30 – 18:00 uur)*
Aansluitend soep- en broodjesbuffet voor workshopdeelnemers
Tijd ALV 19:30 tot 21:00 uur (inloop van 19:00-19:30 uur)*
Locatie Ergotherapie Nederland, Orteliuslaan 750, Utrecht

Workshops 1: Innovatieve stages
Eén van deze workshops gaat over innovatieve stages. Docenten van de Hogescholen nemen de deelnemers mee in nieuwe werkvelden binnen de ergotherapie. Je maakt dus niet alleen kennis over de mogelijkheden met betrekking tot stages maar je krijgt meteen zicht op nieuwe ontwikkelingen binnen het beroep.

Workshop 2: Beroepsprofiel
De andere workshop die je kunt kiezen gaat over het Beroepsprofiel. Het huidige Beroepsprofiel is inmiddels bijna 10 jaar oud en het beroep ontwikkelt zich in de loop van de jaren. In het Jaarplan 2019 van EN staat dat we dit jaar aanvangen met de evaluatie en actualisatie van het huidige Beroepsprofiel. In deze workshop is het doel om een eerste keer bij de leden op te halen wat zij voor veranderingen in de afgelopen 10 jaar zien en wat we zouden moeten nemen in het proces. Ook wordt de werkwijze bij de totstandkoming van het vorig Beroepsprofiel besproken en de werkwijze van de beroepscompetenties. Tevens zullen we inventariseren hoe leden bij het proces van het nieuwe beroepsprofiel betrokken willen zijn. Praat mee over het profiel van jouw beroep; het helpt je ook je te profileren naar externen.


Programma/ agenda ALV 18 april
:

1. Opening
2. Mededelingen
3.
Verslag van de 84e Algemene Ledenvergadering (d.d. 18-11-2018)
 (vaststellen)
4.
Jaarverslag 2018
(vaststellen en décharge bestuurder)

Toelichting bij jaarverslag
5.
Jaarrekening 2018
(vaststellen en décharge bestuurder)

Toelichting bij jaarrekening
6.
Individuele Juridische Dienstverlening
(besluitvormend)

Toelichting bij Individuele Juridische Dienstverlening
7.
Intern Tuchtrecht: Reglement Interprofessionele Klachtbehandeling EN
(besluitvormend)

Toelichting bij Interprofessioneel Klachtenregeling
8.
Ledenonderzoek Ergotherapie Nederland
(informatief)

Toelichting bij Ledenonderzoek
9.
85e ALV 18 april 2019 met workshops
(informatief)
10. Rondvraag en sluiting

Ruilboekentafel
Heb jij ergotherapie gerelateerde boeken die niet meer door jezelf ter hand worden genomen, maar die zeker interessant kunnen zijn voor een ander? Neem ze dan mee naar onze Algemene Ledenvergadering. In samenwerking met Ester Haver Droeze – van Iersel is er op 18 april tijdens onze ALV een ruilboekentafel. Leg je eigen boek(en) op tafel en kies zelf een boek uit om mee te nemen. Op deze manier kunnen we kennis met elkaar delen. Voorbeeld: na een OT-Masterstudie staan er soms onderzoeks-boeken in je boekenkast die niet meer gebruikt worden maar heel zinvol kunnen zijn voor aanwezige masterstudenten.

Let op: Wij bewaren geen boeken. Boeken graag weer mee terug nemen.

We zien jullie graag op 18 april!

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑